Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

8 tipů na šperky, které udělají maminky nejšťastnějšími na světě

Blíží se Den matek, obdarujte tu svou dárkem, který jí udělá opravdovou radost. Šperkem z Perlomanie nedarujete jen kus kovu, ale symbol lásky vděčnosti, který bude vaše maminka mít stále u sebe. Dárek na den matek tak může být dokonalým vyjádřením citů, které ke své mamince chováte.

Maminky se starají po celý život

Maminky se o nás starají skoro celý život. Když jsme děti, můžeme jim jejich lásku a péči těžko opětovat, ale když dospějeme, jde to o poznání lépe. Maminky si zaslouží to nejlepší, alespoň tak jim můžeme říct: „Mami, děkuji ti za všechno“. A jako luxusní dárek se určitě hodí šperky s pravými perlami. Prastará řeč kamenů praví, že perly mají ochranou moc a ještě silnější je, když se šperk daruje.

Grafika newslettery (14)

Ruční práce, záruka kvality

Všechny šperky, které v e-shopu Perlomanie najdete, jsou ručně vyrobené. Každá perla i polodrahokam procházejí naší pečlivou kontrolou. Náramky i náhrdelníky ručně uzlíkujeme, takže při nošení perlového šperku nedochází k odírání perel a šperk vypadá ještě krásněji. Kovové komponenty používáme jen stříbro, zlacené stříbro nebo chirurgickou ocel. Bižuterní kovy u nás nenajdete. Perly a polodrahokamy jsou tak luxusní materiál, že jsme se rozhodli, že ho s bižuterními kovy vůbec nespojíme. Vaše maminka si zaslouží to nejlepší. Vyberte ji některý z našich šperků. Každý kousek pečlivě dárkově balíme, takže se o nic dalšího nemusíte starat.

Náušnice pro maminku

Pokud vaše maminka ráda nosí náušnice, ty s perlami jí ve sbírce určitě nesmí chybět. Jedny z nejoblíbenějších jsou například zlacené náušnice kruhy s bílou perlou nebo klasické vpichovací náušnice s perlami, které může nosit k jakémukoli oblečení.

Kruhové náušnice ze zlaceného stříbra s velkými bílými perlami, PerlomanieStříbrné náušnice pecky na šroubek s modrým a čirým krystalem NS15010, Perlomanie

Náramky pro maminku

náramkem nemůžete šlápnout vedle. Pokud vaše maminka nemá ráda na náramcích zapínání, doporučujeme zvolit některý z náramků na gumičce nebo na šňůrce. Pokud ji zapínání nevadí, náramek s perlami nebo minimalistický stříbrný náramek ji určitě oslní.

Perlový náramek s acháty na gumičce MN12513, Perlomanie Minimalistický stříbrný náramek s bílou perlou a apatitem, Perlomanie

Náhrdelníky pro maminku

Náhrdelník je nákladnější dárek, o to víc ale říká: „Mami, mám tě ráda“. Perlové náhrdelníky máme v různých velikostech perel a barvách. Nejoblíbenější jsou náhrdelníky s bílými perlami, které jsou vyrobeny uzlíkovou metodou. Pro milovnice jemnějších šperků máme minimalistické stříbrné náhrdelníky, které jsou doplněny jednou perlou nebo minerálem. Tyto šperky se dají skvěle kombinovat s dalšími a jsou tak ideálním dárkem ke Dni matek.

Náhrdelník perly velké bílé BE123, délka 50 cm Souprava stříbrných šperků Unique, minimalistický náhrdelník s bílou perlou a minimalistický náramek s bílou perlou, zlacené stříbrno, Perlomanie

Všechny šperky najdete zde

Zpět do obchodu