Doprava za 39 Kč, pro objednávky nad 1500 Kč zcela zdarma.

Získejte zenovou harmonii: Nová kolekce jemných šperků z perleti a stříbra, které přinášejí klid a rovnováhu

Jemné šperky s vámi mohou být každý den. Dají se skvěle kombinovat nebo nosit samostatně. Díky posuvnému zapínání padnou na každou ruku i krk. Dopřejte si perleťový šperk, který vás rozzáří a vytrhne z každodenní rutiny.

Nová kolekce perleťových šperků

Připravili jsme lehounké a krásné šperky s perleťovým srdíčkem, které jsme doplnili stříbrnými korálky o ryzosti 925/1000. Na některé náhrdelníky jsme použili japonský rokajl, což jsou velice kvalitní japonské skleněné korálky. Náramky i náhrdelníky jsme doplnili posuvným zapínáním, takže provázkové náramky i korálkové náhrdelníky vám padnou přesně tak, jak potřebujete.

Minimalistický náhrdelník srdce s  modrými korálky, S18303, Perlomanie

Nebojte se barev - nové provázkové šperky vás rozzáří

Nová kolekce Perlomanie s perletí se barev nebojí. Korálkové náhrdelníky barvami doslova září. Najdete tu náhrdelník růžový, zelený i modrý a samozřejmě černý a béžový, aby kombinování bylo dokonalé. Provázkové náramky jsme ladili spíše do zemitých barev. Tady mají dveře otevřené barvy jako čokoládově hnědá, šedozelená, zlatavě béžová nebo mintová zelenomodrá. Každý šperk je doplněn stříbrnými korálky, které najdete jak v klasické stříbrné barvě nebo můžete zvolit stříbro zlacené žluté nebo zlacené růžové.

Polish_20240215_134505834

Perlové šperky v minimalistickém stylu

Minimalistické náramky i náhrdelníky se skvěle hodí ke klasickým perlovým šperkům. Doplní je a udělají je nadčasové, když zrovna nemáte náladu na absolutní eleganci.

Černý korálkový náhrdelník se zlacenými stříbrnými korálky a srdcem z perleti, ruční výroba šperků v Česku, Perlomanie

Zpět do obchodu