Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

4 tipy na dárek k Valentýnu, kterým uděláte opravdovou radost

Chcete své milé ukázat, jak moc ji milujete? Vybrali jsme pro vás 4 jedinečné tipy šperků, se kterými 100% nešlápnete vedle. Pokud sháníte dárek k Valentýnu pro manželku, přítelkyni nebo milenku, ulehčili jsme vám práci naším výběrem těch nejoblíbenějších šperků. U nás v Perlomanii najdete dárky k Valentýnu romantické, originální a nezapomenutelné.

Tipy na dárky k Valentýnu 2024

Letošní dárky k svátku Svatého Valentýna jsou ve znamení minimalismu, klasických perlový šperků a stříbrných šperků s krystaly. Obdarujte svou milou šperkem, který jí rozzáří oči a bude ho ráda nosit. Určitě nechcete, aby váš dárek odložila navždy do šperkovnice. S tím vám pomůžeme, protože víme, které šperky jsou oblíbené a nadčasové.

Minimalismus nejen k Valentýnu

Minimalistické šperky jsou hitem roku 2024. Ať už se jedná o minimalistické náušnice, náhrdelníky nebo náramky. Výhodou těchto decentních šperků je jejich kombinovatelnost a jemnost. Minimalistické šperky tak můžete nosit k jakémukoli oblečení a není nutné je měnit, takže odpadá starost s tím, který šperk si na sebe vezmete.

4 tipy na minimalistický šperk

Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější minimalistické šperky. Patří k nim stříbrné náušnice pecky s malou perlou, stříbrný náhrdelník s malou bílou perlou, souprava z mini broušených granátů a dvojitý náhrdelník z naší nové kolekce Minimalist.

 1 15

unique souprava granáty náhrdelník a náramek

Stříbrné šperky s krystaly - dokonalý valentýnský dárek

Dárek ke svátku všech zamilovaných ve formě šperku je jasnou volbou. Novinkou, kterou u nás najdete, jsou jemné šperky s krystaly. Vybraly jsme pro vás náušnice pecky, náušnice na šroubek a jemné náhrdelníky ve tvaru srdce. Srdcové šperky jsou těmi pravými, jak dáte najevo, že vám na někom záleží.

MHT-3468SW00 MHT-3684SW42-45

MHT-3648SW00 MHT-3700SW00

 

Kolekce ROCK - surové polodrahokamy

Každý šperk v kolekci ROCK je vyroben pouze jednou. Šperkem z této kolekce jí dopřejete absolutní originál, který jiná mít nebude. Každý surový kámen je totiž absolutně jedinečný, vyrobila ho totiž sama příroda. Surové kameny jsou velmi oblíbené i z esoterického hlediska. Tvrdí se totiž, že surové kameny mají tu nejsilnější energii.

Bannery do eshopu (10)

 

Kolekce UNIQUE

Nosí vaše žena nebo přítelkyně jemné, nenápadné šperky? Pak kolekce UNIQUE bude to pravé přesně pro ni. Každý šperk je osazen malou bílou sladkovodní perlou. Perlu jsme vložili do stříbra o ryzosti 925/1000. Šperky z kolekce UNIQUE jsou jemným detailem, který zaujme.

Bannery do eshopu (7)

 

Náramek pro zamilované

Náramek jsme vyrobili z madagaskarského růženínu a doplnili ho srdcem Swarovski elements. Madagaskarský růženín se vyznačuje vysokou kvalitou a výraznou barvou. Srdce Swarovski elements je z jedné strany pokovené, takže bude záležet na nositelce, jak se jí šperk bude více hodit - jestli výrazně třpytivý nebo kovově duhový. Díky našim zkušenostem s výrobou šperků jsme náramek vytvořili v univerzální velikosti, tak se nemusíte bát, že by jí nepadl.

Bannery do eshopu (6)

 

Náhrdelník srdce

Symbolem zamilovaných je srdce. Pořiďte své milé náhrdelník s přívěskem ve tvaru srdce, který je dozdoben sladkovodní perlou. Náhrdelník jsme vyrobili ze stříbra. Můžete si vybrat ze dvou variant - čistě stříbrný náhrdelník, nebo náhrdelník zlacený silnou vrstvou zlata.

Bannery do eshopu (9)

 

Dárkové balení - samozřejmost, kterou už nemusíte řešit

Každý šperk pro vás automaticky dárkově balíme. Šperk k vám dorazí zabalen v černé dárkové krabičce ze zlatým logem Perlomanie, nebo v dárkovém sametovém sáčku s vytlačeným logem, nebo na speciální dárkové kartě. Každý šperk vyžaduje trochu jiný způsob balení, proto to beze strachu můžete nechat na nás a dorazí k vám jedinečný šperk v perfektním dárkovém balení.

Bannery do eshopu (12)

Všechny šperky, které u nás v Perlomanii najdete, jsme ručně vyrobili. Každá perla i polodrahokam prochází naší pečlivou kontrolou.

Darujte k Valentýnu luxus, kterým zaručeně oslníte. Pocit z dárku, který rozzáří oči, vám totiž nikdo nevezme.

 

Aktualizováno 8.2.2024

 

Zpět do obchodu