Doprava za 39 Kč, pro objednávky nad 1500 Kč zcela zdarma.

Oslňující elegance v minimalismu: Stříbrné šperky s výrazným stylem

Zažijte krásu jednoduchosti s naší novou kolekcí stříbrných šperků v minimalistickém designu. Každý kousek v sobě nese jemnost a sofistikovanost, což dělá z našich šperků skvělý doplněk pro každou příležitost.

V naší nové kolekci najdete:

Náušnice na šroubek

Naše stříbrné náušnice na šroubek nejsou jen elegantní, ale také pohodlné a bezpečné. Perfektní pro každodenní nošení či pro zdůraznění vašeho osobního stylu. Náušnice se šroubovacím uzávěrem jsme do naší nabídky Perlomanie zařadili v designu srdíček, kočiček, koleček i klasických krystalů.

Stříbrné náušnice pecky na šroubek s modrým a čirým krystalem NS15010, Perlomanie

Stříbrný náhrdelník

Zářivý stříbrný náhrdelník je symbolem elegance a vkusu. Jeho jednoduchý design přitahuje pozornost a dodává vám nádech jemného luxusu. Jemný stříbrný náhrdelník osazený krystaly nebo opály vám bude slušet při každé příležitosti.

Stříbrný náhrdelník dvojité srdce s čirými krystaly NS16201

Šperky se srdíčky

Pro ty, kdo milují romantiku, jsou šperky se srdíčky ideální volbou. Každý kousek vyjadřuje lásku a něhu v nejčistší formě. Srdíčkové šperky bývají často i symbolem obdivu nebo lásky. To z nich dělá jedinečný šperk k obdarování. Stříbrné náušnice se srdíčky nebo náhrdelníky se srdíčky se tak hodí jako dárek k svátku, narozeninám, výročí, ale také k Valentýnu nebo Vánocům.

Stříbrné náušnice pecky srdce s krystaly NS15203

Dopřejte si šperky, které nejsou jen ozdobou, ale vyprávějí příběh vašeho vlastního stylu. Naše minimalistické šperky jsou stvořeny pro ty, kteří chtějí vyniknout jednoduchostí a vkusem. Pozvedněte svoji eleganci na novou úroveň s naší kolekcí stříbrných šperků.

Zpět do obchodu