Doručení s Balíkovnou jen za 39 Kč.

Tipy na dárky k MDŽ

Mezinárodní den žen i letos připadá na 8. března. Udělejte ženě ve svém okolí radost šperkem. Vykouzlíte jí úsměv na tváři a bude se cítit milovaná.

Náušnice s perlami

Miluje náušnice a perly k tomu? Pak perlové náušnice bude ten pravý dárek pro ženu. V našem e-shopu Perlomanie najdete stříbrné náušnice, náušnice s perlou, vpichovací náušnice, visací náušnice i stříbrné náušnice kruhy. Náušnice vyrábíme buď ve stříbře 925/1000 nebo v chirurgické oceli. Oba kovy jsou velmi oblíbené a záleží hlavně na nositelce, čemu dává přednost.

nausnice-kruhy-s-bilou-perlou-zlacene-stribro-perlomanie

Náramky

Náramky s perlami jsou stále více a více oblíbené. Dají se totiž nosit k čemukoli a už určitě neplatí, že jsou vhodné jen pro slavnostní příležitosti. Perlové náramky se dají nosit pořád! Náramky s minerálními kameny mají tu výhodu, že je nemusíte zapínat, stačí navléci a vyrazit ven. Najdete u nás i minimalistické náramky, které jsme osadili perlami nebo malými broušenými minerály. Provázkové náramky jsou zase takovým jemným detailem, který udělá radost.

Perlový náramek s acháty na gumičce MN12513, Perlomanie  minimalisticky naramek zlaceny ruzovym zlatem s bilou perlou a perlovym priveskem Unique UN10233 Perlomanie

Kolekce šperků

Kolekce šperků v našem e-shopu najdete také. Minimalistická kolekce UNIQUE nebo MINI vám nesmí utéct. Ozdobíte se jemnými šperky, které se dají nosit samotné nebo kombinovat. Pro ty, které miluji surové kameny, si to své najdou v kolekci ROCK. Kde jsou náramky, náhrdelníky i náušnice se surovými kameny. Šperky s křišťálem jsou stále ty nejprodávanější.

Jemná souprava ametyst a bílé perly LI403013, Perlomanie  Souprava stříbrných šperků Unique, minimalistický náhrdelník s bílou perlou a minimalistický náramek s bílou perlou, Perlomanie

Perlové náhrdelníky

Náhrdelníky s perlami, klasika, která nikdy nevyjde z módy. Dáváte přednost minimalistickému náhrdelníku s jednou perlou? Nebo milujete výrazné uzlíkované perlové náhrdelníky? To vše u nás najdete.

Náhrdelník perly velké bílé BE123, délka 50 cm Náhrdelník perly růžové BE126, délka 48 - 53 cm


A samozřejmostí je dárkové balení a certifikát pravosti. Každý šperk k vám rovnou dorazí dárkově zabalen. Buď na dárkové kartě nebo v krabičce - šperky balíme podle toho, co je pro ně nejvhodnější a v čem nejlépe vyniknou.

Zpět do obchodu