Doručení s Balíkovnou jen za 39 Kč.

Perlové náhrdelníky nosí ženy i muži

Tytam jsou doby, kdy perlový náhrdelník byl výsadou jen žen s patřičným postavením. Doby, kdy se náhrdelníky s perlami nosily jen do divadel nebo drahých restaurací. Perlové šperky se staly ozdobou i všedních dnů. Nosí je ženy jen tak do práce, dívky v croptopu do školy a muži si je oblíbili také.

Zvolte vhodnou délku perlového náhrdelníku

Aby vám perlový šperk skvěle padl a využili jste ho naplno, vyberte ten ve správné délce. Pokud si nejste jistí, doporučujeme přeměřit váš oblíbený náhrdelník nebo si délku změřit pomocí krejčovského metru nebo provázku. Máte rádi náhrdelníky krátké? Pak sáhněte po perlovém náhrdelníku v délce 38 cm až 42 cm. Střední délka a také ta nejvíce oblíbená je u náhrdelníku s pravými perlami 45 cm. Dlouhé náhrdelníky z říčních perel jsou od délky 50 cm. U nás Perlomanii k většině náhrdelníků z pravých perel přidáváme prodloužení, takže si můžete sami nastavit vhodnou délku. Hodí se například pokud rádi nosíte perly například na svetru. Případně můžeme vytvořit šperk na míru přesně podle vašich požadavků.

Perlomanie_ON_Perlove-nahrdelniky-nosi-zeny-i-muzi-2

Perlový náhrdelník pro dívky

Hitem poslední doby jsou jemné náhrdelníky ze sladkovodních perel, které nosí dívky ke každodennímu oblečení. Díky jednoduchosti a jemnosti pravých perel tak vznikne jedinečný doplněk. Ideální velikostí jsou perlové náhrdelníky do 6 mm, výraznější jsou o velikosti 7 mm. Pokud si mladá žena potrpí na výrazné šperky, může zvolit i perly větší, v tom případě je ale vhodná krátká délka.

Perlomanie_ON_Perlove-nahrdelniky-nosi-zeny-i-muzi-3

Perlový náhrdelník pro ženy

Pokud ještě nemáte svůj perlový náhrdelník, je čas to napravit. Perly jsou věčné, hodí se téměř k jakémukoli oblečení i pro téměř jakoukoli příležitost. Udělejte si radost sama, nebo si nechte šperk darovat. Perlové náhrdelníky od nás z Perlomanie dodáváme rovnou i s naším certifikátem pravosti. Pro milovnice minimalistických šperků máme v nabídce jemné náhrdelníky s jednou bílou perlou. Patří do kolekce Unique. Perlové náhrdelníky se také dají výborně kombinovat s perlovými náramky. Můžete zvolit jak ty se zapínáním, tak ty na gumičce, které se velmi jednoduše navlékají.

Perlový náhrdelník pro muže

Uzlíkovaný perlový náhrdelník z bílých nebo tmavých perel se k muži v bílém tričku prostě hodí. Nový módní směr je tu. Máte dostatek odvahy vzít si na sebe pánský perlový náhrdelník?

Zpět do obchodu