Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Provázkové náramky s přívěsky z oceli sundávat nemusíte

Hledáte šperk, který můžete nosit pořád? Nebude náchylný k poškození a nebudete se muset bát, jestli se šperk neponičí návštěvou bazénu nebo jestli ho neroztrhnete při běhání? Provázkové náramky budou pro vás to pravé. A díky ocelovým přívěskům získáte jedinečný a osobní šperk.

Stahovací náramek a jeho zapínání

Šňůrkové náramky mají jednoduché a univerzální zapínání. Díky tomu nemusíte řešit, jestli vám náramek někdo zapne a jestli karabinka bude držet. Provázkový náramek totiž žádné zapínání nemá. Náramek se na zápěstí utáhne stáhnutím šňůrek. A je hotovo! Pokud chcete, takovýto posuvný náramek můžete nosit pořád.

Provázkové náramky s přívěsky z oceli sundavat nemusíte - Perlomanie (3)

Z jakého materiálu jsou šňůrky na provázkovém náramku

Aby šňůrkový náramek vydržel, musí být vyroben z kvalitních materiálů. Na náramky z Perlomanie používáme jen vysoce kvalitní nylonové šňůrky. Tento materiál se nerozplétá, netrhá a má stálý tvar. Barva šňůrky náramků nebledne ani po namočení. Náramek z nylonových šňůrek je velmi pevný.

Přívěsky z chirurgické oceli

Většina provázkových náramků je zdobena různými přívěsky z chirurgické ocele. Chirurgická ocel má antialergické vlastnosti - alergické reakce na ni jsou tedy velmi vzácné. Přívěsky z chirurgické ocele jsou barevně stálé a nemusíte se bát, že se ve vodě poškodí. Jediné, na co je dobré dávat si pozor je, aby se přívěsek nepoškrábal, pokud je vyroben z leštěné ocele.

Péče o šňůrkové náramky

Provázkové náramky jsou šperky skoro nezničitelné. Díky pevné nylonové šňůrce a přívěskům z ocele vydrží opravdu hodně. Pokud se šňůrka ušpiní, což se při běžném nošení může stát, stačí náramek jemně ručně vyprat v mýdlové vodě a bude jako nový.

Provázkové náramky s přívěsky z oceli sundavat nemusíte - Perlomanie (2)

Co je kabbalah náramek

Náramek s červenou šňůrkou se nazývá Kabbalah náramek (nebo kabala náramek). Tento šňůrkový náramek slouží k ochraně svého majitele. Nosí se na levém zápěstí, protože se tvrdí, že levá ruka je příjemce energie. Když se červený náramek na ruku uváže, zachycuje přicházející negativní energii. Traduje se, že kabbalah náramek může splnit přání. Když si náramek na ruku uvazujete, přejte si něco. Až se provázkový náramek přetrhne, přání se vyplní. Kabbalah náramek může přinést ochranu svému majiteli a štěstí. Traduje se, že červený kabbalah náramek ochrání před chudobou a nemocemi.

Ruční výroba provázkových náramků

Všechny naše šperky vyrábíme ručně. Díky tomu se k vám dostane jedinečný kousek, který byl vyroben přímo v srdci Čech. Najdete u nás perlové šperky, šperky s minerály i tyto oblíbené provázkové náramky.

 

(Informace o Kabbalah náramku jsou čerpány z lidové slovesnosti a mýtů.)

Zpět do obchodu