Doprava ZDARMA pro objednávky nad 1499 Kč. Šperky k vám dorazí dárkově zabalené.

Kameny pro znamení Panna

Lidé narození v zemském znamení Panna stojí pevně nohama na zemi. Jsou obdaření pečlivostí, trpělivostí a jsou pořádkumilovní. V nebeských výšinách obvykle nelétají. Lidé ve znamení Panny rádi pomáhají ostatním, proto je často nachází zaměstnání v pečovatelských pozicích - ať už jsou to zdravotníci, osobní pečovatelé nebo třeba právníci, kteří pomáhají skrz zákon.

Pro Panny je velmi důležité zdraví. Řádně se o něj starají. Pomoci jim v péči o sebe mohou i minerální kameny a šperky z minerálních kamenů. Šperky pro znamení Panna jsou vyrobeny Pannám přímo na míru.

Vhodné minerální kameny pro znamení Panna:

Šperky pro znamení Panna

V našem e-shopu Perlomanie máme pro Panny mnoho šperků. Vhodný šperk pro znamení Panna si vyberou samotné Panny i ti, kteří je chtějí obdarovat.

Tip na šperk s amazonitem

Náramky z amazonitu mají uklidňující vliv, tišší nervový systém a rozptylují negativní energie. Amazonit přináší bohatství a úspěch.

IMG_6903 IMG_6919 11

Tip na šperk s ametystem

Dalším kámen, který je pro Panny velmi vhodný, je ametyst. Ametyst chrání před psychickými útoky, zklidňuje rozbouřenou mysl a pomáhá s usínáním. Šperky s ametystem odstraňují obavy a strachy.

DSCN8449  IMG_6952  souprava ametyst a perly náhrdelník a náramek, Perlomanie

 

Tip na šperk s tygřím okem

Tygří oko svému nositeli přináší ochranu, dodává ztracenou nebo chybějící energii. Tygří oko má vliv i na peníze, které ke svému majiteli dokáže přitáhnout. Tygří oko posiluje nervový systém, zahání chmury a pomáhá k odbourání závislosti na jiných lidech.

IMG_6978  IMG_6927

 

Použití drahých kamenů a minerálů není náhradou konvenční léčby. Pokud na sobě pociťujete jakékoliv příznaky, obraťte se na svého lékaře. Všechny údaje jsou pouze informativní a jsou dány lidovou tradicí a mýty.

Zpět do obchodu