Doprava ZDARMA pro objednávky nad 1499 Kč. Šperky k vám dorazí dárkově zabalené.

Perlové náramky, které můžete nosit každý den

 

Perlové náramky obvykle máme spojené se slavnostními příležitostmi. Těmi může být návštěva divadla, manželské výročí nebo třeba promoce. My vám v našem článku ukážeme, že perly nejsou jen a pouze slavnostními šperky, ale dají se sladit tak, že je můžete nosit každý den. Náramky s perlami se skvěle hodí k džínům i klasické bílé košili. Slušet vám budou, až na sobě budete mít letní šaty nebo jarní trenčkot. Všechny náramky z Perlomanie jsou ručně vyrobeny.

Stříbrné perlové náramky

Je pravda, že stříbrné náramky s perlami jsou klasičtější a díky uzlíkované vazbě působí více elegantně. Pokud ale šperk skombinujete s dalšími vašimi náramky, nebude perlový náramek vypadat tak uhlazeně.

perlovy-naramek-zapinani-stribro-perlomanie (7)

Ocelové perlové náramky

Ocel je tmavší než stříbro, takže i když perly mezi sebou budou odděleny uzlíky, náramek nebude vypadat až tolik slavnostně. A zase platí, že pokud máte možnost ocelový perlový náramek kombinovat třeba s náramky z minerálů, chybu určitě neuděláte.

naramek-perly-ocelove-zapinani-perlomanie (2)

 

Perlové náramky na gumičce

Náramky s perlami na gumičce máme v kombinaci s minerálními kameny. Nádherný perlový náramek s achátem vám doplní jakýkoli outfit. Pokud máte rádi výraznější barvy, pak náramek s perlami a turmalínem nebo amazonitem bude to pravé.

13

 

Jemné perlové náramky

Ne všechny z nás mají rády výrazné až robustní šperky. U někoho vede minimalismus. Vyrobili jsme jemné náramky s perlou, najdete je v kolekci UNIQUE. Stříbrné náramky jsou zdobeny jedinou malou perlou, která ale tvoří tak výrazný detail, že náramek prostě musíte mít. 

Další z jemných perlových náramků najdete v kolekci MINI, kde jsme spojili úplně mini broušené polodrahokamy s malými bílými perlami. V kolekci najdete náramky s granáty, akvamaríny, peridoty, labradority a další.

N4 3

 

Zpět do obchodu