Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Perlové náramky, které můžete nosit každý den

 

Perlové náramky obvykle máme spojené se slavnostními příležitostmi. Těmi může být návštěva divadla, manželské výročí nebo třeba promoce. My vám v našem článku ukážeme, že perly nejsou jen a pouze slavnostními šperky, ale dají se sladit tak, že je můžete nosit každý den. Náramky s perlami se skvěle hodí k džínům i klasické bílé košili. Slušet vám budou, až na sobě budete mít letní šaty nebo jarní trenčkot. Všechny náramky z Perlomanie jsou ručně vyrobeny.

Stříbrné perlové náramky

Je pravda, že stříbrné náramky s perlami jsou klasičtější a díky uzlíkované vazbě působí více elegantně. Pokud ale šperk skombinujete s dalšími vašimi náramky, nebude perlový náramek vypadat tak uhlazeně.

perlovy-naramek-zapinani-stribro-perlomanie (7)

Ocelové perlové náramky

Ocel je tmavší než stříbro, takže i když perly mezi sebou budou odděleny uzlíky, náramek nebude vypadat až tolik slavnostně. A zase platí, že pokud máte možnost ocelový perlový náramek kombinovat třeba s náramky z minerálů, chybu určitě neuděláte.

naramek-perly-ocelove-zapinani-perlomanie (2)

 

Perlové náramky na gumičce

Náramky s perlami na gumičce máme v kombinaci s minerálními kameny. Nádherný perlový náramek s achátem vám doplní jakýkoli outfit. Pokud máte rádi výraznější barvy, pak náramek s perlami a turmalínem nebo amazonitem bude to pravé.

13

 

Jemné perlové náramky

Ne všechny z nás mají rády výrazné až robustní šperky. U někoho vede minimalismus. Vyrobili jsme jemné náramky s perlou, najdete je v kolekci UNIQUE. Stříbrné náramky jsou zdobeny jedinou malou perlou, která ale tvoří tak výrazný detail, že náramek prostě musíte mít. 

Další z jemných perlových náramků najdete v kolekci MINI, kde jsme spojili úplně mini broušené polodrahokamy s malými bílými perlami. V kolekci najdete náramky s granáty, akvamaríny, peridoty, labradority a další.

N4 3

 

Zpět do obchodu