Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Šperky se surovými kameny – stejný 2x nenajdete

Minerální kameny na nás mají silný vliv, umí nás zklidnit, zbavit stresu nebo ochránit. V každodenním shonu a stresu využíváme síly minerálů čím dál tím častěji. A není se čemu divit. Nejlepší je mít kámen stále u sebe a k tomu se hodí šperky s minerálními kameny. Nejsilnější účinky na nás mají šperky se surovými kameny. Surový kámen totiž není opracovaný a člověk do něho zasáhl úplně minimálně.

2x stejný šperk se surovým kamenem nenajdete

Šperky se surovými kameny jsou každý jiný. Nikdy nenajdete dva stejné. Jejich krása je právě v jedinečnosti a originalitě. Šperky z Perlomanie jsou vyrobeny ze surových kamenů, u kterých známe původ. Každý šperk se surovými kameny je dodán s certifikátem pravosti Perlomanie.

Šperky se surovými kameny Perlomanie

Surové náhrdelníky i náušnice

A jaké šperky s minerály u nás najdete? Nejoblíbenější jsou náhrdelníky se surovými kameny, u kterých si můžete vybrat délku podle vlastních preferencí. Náramky máme stříbrné se surovými kameny i šňůrkové náramky. Šňůrkové náramky se surovými kameny můžete klidně nosit do vody a není nutné je sundávat. Náušnice jsme vyrobili protahovací i kruhy. Náušnice se surovými kameny si můžete vybrat v pozlacené nebo stříbrné variantě – stejně jako náramky a náhrdelníky.

Šperky se surovým ametystem

Ametyst nás uklidňuje, povzbuzuje soustředění a motivuje. Odstraňuje obavy a zlobu i strach. Ametyst je vhodný kámen pro toho, kdo se špatně rozhoduje. S ametystem mu to půjde o poznání lépe.

Šperky se surovým ametystem, Perlomanie

Šperky se surovým křišťálem

Křišťál je nejsilnějším minerálem vůbec. Chrání a zesiluje účinek ostatních minerálních kamenů. Křišťál umí uvést tělo do harmonie, posiluje paměť, a hlavně chrání před negativními energiemi.

Šperky se surovým křišťálem, Perlomanie

Šperky se surovým citrínem

Citrín vám pomůže dosáhnout vašich cílů.  Citrín v sobě uchovává sluneční světlo, dodává tělu energii a naději. Je to kámen, který vás dovede k bohatství a blahobytu.

Šperky se surovým citrínem, Perlomanie

Zpět do obchodu