Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Kameny a šperky vhodné pro znamení Raka

Raci jsou vodní znamení, kterému vládne Luna. Jsou velmi citliví a emocionálně založení, ale logika a analytické myšlení jim cizí také nejsou. 

Raci a rodinný život

Velmi jim záleží na rodině a rodinném zázemí. To si velmi střeží. Ženy račice jsou velice okouzlující. Na prvním místě je pro ně rodina. Při rozhodování dají hodně na intuici.

Raci a umění

Raci bývají velmi umělecky založení. Umí napsat zajímavou povídku nebo vyrobit hliněný hrníček či namalovat obraz. Jsou kreativní a nic uměleckého jim není cizí.

Negativní vlastnosti raků

Jejich negativní stránkou bývá sebelítost a náklonost k depresím. Je důležité, aby si udržovali dobrou náladu. Pokud totiž raci budou v nepohodě, projeví se to na jejich zdraví - raci trpí na problémy se střevy, žaludkem a na nemoci spojené s močovým měchýřem.

Raci a milostný život

Raci jsou velice zábavní a také loajální v lásce. Svému partnerovi nikdy nelžou a jsou mu oddání až do smrti.

Raci a práce

Tvrdá práce je pro raky typická - pracují rádi a velmi kvalitně. I když jejich rychlost není největší, nepřestanou, dokud úkol není hotový. Raci se prostě nevzdávají.

Kameny vhodné pro raky

Raci se rádi zdobí. Mají rádi kvalitní šperky a podle příležitostí volí jednoduché nebo výrazné šperky. Ke znamení raka se hodí minerální kameny i perly. Polodrahokamy, které pasují ke znamení raka jsme vypsali níže. Šperky z Perlomanie sluší každé račici a nějaké se u nás budou i pro raka;). Najdete tu šperky, kterými rakům uděláte 100% radost.

 naramek-perly-ocelove-zapinani-perlomanie (2) 13 3

 

Zpět do obchodu