Doručení s Balíkovnou jen za 39 Kč.

Stříbrné náušnice s perlami - hodí se k džísce i k večerním šatům

Co ve vás evokuje slovo perla? My si představíme něco unikátního, jedinečného, co není běžně dostupné. Přesně takové jsou stříbrné náušnice s perlami. Jedinečné a krásné jako sama příroda, kde byly stvořeny. Pojďte perlové náušnice objevit s námi.

Stříbrné náušnice s perlou

Náušnice, které můžete nosit každý den a nikdy neomrzí? Tak to jsou 100% ty s perlami. Stříbrné náušnice s perlou totiž můžete nosit bez problému ke sportovnímu oblečení, vzít si je do práce a večer na slavnostní večeři nebo do divadla. Perlové náušnice jsou univerzálním doplňkem, který vám bude slušet. 

Perlové náušnice pecky

Perlové pecky neboli vpichovací náušnice s perlou jsou nejklasičtějším typem náušnice. Perlové náušnice pecky vyrábíme jen na stříbrném základě. Bižuterní kovy u nás nenajdete. Každá perla projde naší kontrolou a k vám se tak dostane šperk té nejvyšší kvality. Šperky z Perlomanie jsou jedny z nejkvalitnějších, které si můžete na trhu pořídit.

17 28 13_1

Visací náušnice s perlou

Dalším druhem perlových náušnic, které v naší nabídce najdete jsou stříbrné visací náušnice s perlou. Tyto klasické náušnice mají zapínání na klapku a vyrábíme je v pozlacené nebo stříbrné variantě. Více se hodí pro ženy, které rády nosí elegantní oblečení. Ke sportovnímu stylu doporučujeme spíše náušnice pecky s perlami nebo náušnice kruhy s perlami. Co vás určitě nepřekvapí je, že nejoblíbenějšími visacími náušnicemi jsou ty s bílými a s černými perlami. Ovšem v naší nabídce máme i visací náušnice s šedými, zelenými a růžovými perlami. Zlacené perlové náušnice se čím dál tím víc dostávají do módy. Které vedou u vás?

39 41 46

Náušnice kruhy s perlou

Náušnice, které se hodí pro ženy romantické i sportovně založené, jsou kruhy! Náušnice kruhy s perlou nikdy neomrzí a pokud váháte a chcete šperk, který zaujme, pak kruhy s perlami jsou jasnou volbou. V naší nabídce najdete náušnice s kruhy většími i menšími. A v provedení stříbrném nebo zlaceném. Pojďte si vybrat šperk, který vám bude slušet.

nausnice-perly-stribrne-zapinani-perlomanie (6) - kopie 20 24

Všechny naše perlové šperky dodáváme s certifikátem pravosti Perlomanie. Každý šperk dárkově zabalíme zcela zdarma. Pojďte udělat radost sobě nebo někomu, koho máte rádi. Náušnice s perlami jsou věčné.

Zpět do obchodu