Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Jak vybrat šperk pro ženu, kterým uděláte 100 % radost

Výrazný nebo minimalistický šperk? Každá žena je je jiná a každé se líbí něco trochu odlišného. Jak tedy vybrat šperk, který jí udělá radost? Zvlášť, pokud je šperk vybraný jako dárek pro ženu, pak se trefit musíte. A my z Perlomanie víme, jak na to a na co si dát při výběru pozor.

Víte, jaké šperky nosí?

Pokud víte, jaké šperky žena nosí, pak máte napůl vyhráno. Pokud víte, které z nich střídá, jste k úspěchu ještě blíž. Některé ženy střídají náušnice a svůj náhrdelník, ke kterému mají citové pouto, nesundaly už dva roky. Pak je jasné, že náhrdelník by mohl skončit na dně šperkovnice. Sáhněte po takovém typu šperku, který žena mění a ladí k oblečení. Budete mít totiž jistotu, že obdarovaná takový šperk bude chtít nosit. A o to jde, ne?

Perlomanie - Jka vybrat šperk pro ženu, se kterým uděláte radost

Barva šperku je důležitá

Barva kovu i kamenů musí ženě slušet a musí je mít ráda. Pokud víte, že nosí stříbrné šperky, byla by chyba sáhnout po zlatém náramku. Držte se toho, co už má na sobě a s barvou kovu neexperimentujte. A barvy kamenů? To už je větší oříšek, ale i s tím vám můžeme poradit.

Šperk pro tmavovlásky

Pokud je žena brunetka, volte světlejší odstíny, pokud má šperk vyniknout. Tmavší odstíny například náušnic, by ve vlasech zapadly.

Šperk pro blondýnky

V případě blondýnek je to skoro naopak. Světlé barvy kamenů ve světlých vlasech nevyniknou. Tmavší budou výraznější.

Šperk pro zrzky

S těmi je to ošemetné. Hodně záleží, jestli má ráda výrazné šperky nebo raději takové, které jsou jemným doplňkem. K zrzkám se hodí kontrastní zelené odstíny, slušet jim bude i růžová, pokud rády provokují. Pokud chcete darovat šperk, který bude ladit - zvolte červenou nebo hnědou barvu kamene.

kruhy

Výrazný nebo jemný šperk?

Jaké šperky na ní vídáte? Nosí velkolepé perlové náhrdelníky nebo raději zvolí decentní náhrdelník s maličkou perlou? Podle toho se odrazte a vyberete správně.

Vyberte šperk, který z módy nevyjde

Dárkem, který opravdu ženu potěší, je perlový šperk. Perly se hodí jak na slavnostní příležitosti, tak ke každodennímu nošení. Pro milovnice minimalistických šperků, doporučujeme malé perlové pecky nebo šperk z kolekce Unique. V případě, že byste ženu raději obdarovali dražším šperkem, zvolte perlový náhrdelník. Perly mají různé barevné odstíny. Klasikou je bílý perlový náhrdelník. Ale pokud víte, že se nebojí barev, můžete zvolit i duhovou klasiku. V případě, že ženě chcete pořídit šperk na dlouhá léta, volte perlové náhrdelníky uzlíkované. Díky této šperkařské metodě nedochází k oděru perel a šperk vypadá ještě lépe. 

unique

 

 

Samozřejmostí je dárkové balení a náš certifikát pravosti.

Zpět do obchodu