Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

5 jedinečných šperků, díky kterým se budete cítit výjimečně

Šperk je jedinečný doplněk, který vás rozzáří. Ať se rozhodnete obdarovat někoho milovaného, nebo udělat radost sama sobě, přinášíme vám 5 tipů na ty nejkrásnější šperky s pravými perlami a polodrahokamy.

Do Vánoc zbývá už jen pár dnů, právě teď je nejvyšší čas shánět dárky, které rozzáří oči a vykouzlí úsměv. Každá žena se chce cítit výjimečně a šperky se sladkovodními perlami to 100% zaručí.

Vybrali jsme ty nejkrásnější šperky z Perlomanie pro důležité ženy vašeho života – ať už je to manželka, maminka, dcera, přítelkyně nebo kamarádka.

1) Minimalistické šperky

Jemné šperky se hodí pro každodenní nošení. Dají se výborně vrstvit a kombinovat s dalšími šperky. Náramky a náhrdelníky z kolekce Unique jsou vyrobeny ze stříbra a zdobeny bílou, malou sladkovodní perlou. Minimalistické šperky jsou velmi oblíbené a pod stromečkem s nimi nešlápnete vedle.

unique

 

Vpichovací náušnice s malými a středními sladkovodními perlami se také řadí do sekce jemných, minimalistických šperků. Perla je vložena do stříbrného lůžka. A je to jeden z nejuniverzálnějších šperků. Vpichovací náušnice se hodí jako pro každodenní nošení, tak i do divadla.

pecky

2) Náušnice kruhy

Náušnice s visacími perlami jsou elegantním doplňkem, který nebudete chtít sundat. Náušnicové kroužky jsou vyrobeny ze stříbra nebo zlaceného stříbra a osazeny vysoce kvalitními perlami. Na vás už je jen vybrat tu správnou velikost. Perly do 7 mm jsou menší, nejsou tolik výrazné. Perly nad 7 mm už vaši pozornost strhnou.

kruhy

 

3) Soupravy šperků

Klasické perlové soupravy náušnic a přívěsku se výborně hodí jako dárek. Perly k sobě dokonale ladí. A žena může šperk nosit najednou nebo využít pro různé příležitosti jen náušnice, nebo jen přívěsek.

Bez názvu (2000 x 1080 px)

4) Náhrdelník z perel

Pokud chcete udělat opravdu velkou radost a zažít zatajený dech pod vánočním stromečkem – darujte náhrdelník z pravých perel. Je to opravdu luxusní dárek, který nenechá jedno oko suché. Perly jsou ručně vázané – mezi každou perlou je uzlík, který zajistí to, aby se perly mezi sebou neodíraly, zajistí jejich pevnost a náhrdelník díky uzlíkům vypadá honosněji. U výběru velikosti perel se řiďte jednoduchým pravidlem a neuděláte chybu. Čím je žena mladší a subtilnější, tím menší perly vybírejte. Malé perly jsou do 6 mm, střední do 8 mm a velké od 9 mm výše.

nahrdelníky

 

5) Náramky z polodrahokamů

V poslední době se náramky z minerálních kamenů zase dostaly do módy. Dají se totiž nosit k čemukoliv, skvěle vrstvit a hlavně jsou navlékací. Pokud nedokážete odhadnout délku náramku, náramek z minerálů je sázkou na jistotu. Padne totiž na každou ruku. U nás v Perlomanii máme náramky z minerálů jen v té nejvyšší kvalitě. Na vás už zbývá jen vybrat ten pravý.

naramky

 

Pro milovnice růžové máme jedinečný náramek z madagaskarského růženínu, který je zdoben srdcem Swarovski elements. Srdce se třpytí a z náramku tvoří jedinečný a neodolatelný šperk.

Náramek madagaskarský růženín a srdce Swarovski elements Perlomanie

 

5 a ½) Za kvalitou našich šperků si stojíme

Všechny šperky z Perlomanie jsou ručně vyráběny v malé dílně ve Středních Čechách. Jako komponenty používáme jen stříbro, zlacené stříbro nebo chirurgickou ocel. Bižuterní kovy mají u nás dveře zavřené. Každý šperk dárkově balíme. A ke každému šperku s perlami vystavujeme náš certifikát pravosti. Darujte luxus, kterým zaručeně oslníte. Pocit z dárku, který rozzáří oči, vám totiž nikdo nevezme.

balení

 

 

Zpět do obchodu