Doručení s Balíkovnou jen za 39 Kč.

Náušnice kruhy s perlami - stálice mezi náušnicemi

Náušnice kruhy jsou stálicemi mezi náušnicemi už několik let. Všechny náušnice, které u nás najdete, jsou ručně vyrobené z Perlomanie. Zakládáme si na nejvyšší kvalitě šperků a také perel. Každé náušnice s perlami od nás získají certifikát pravosti.

Jak vybrat stříbrné perlové náušnice

Výběr náušnic podle materiálu

Kruhové náušnice vyrábíme v různém provedení. Buď si můžete vybrat náušnice podle materiálu. Náušnice máme stříbrné o ryzosti 925/1000, zlacené náušnice i náušnice z chirurgické oceli. Pokud si vyberete svůj oblíbený materiál, pak už stačí jen vybrat perlu, která se vám líbí.

nausnice-kruhy-s-bilou-perlou-zlacene-stribro-perlomanie 23 30

Výběr náušnic podle perly

Pokud je vám materiál náušnic jedno, nebo vám na něm nezáleží tolik, můžete náušnice vybírat podle velikosti, kvality nebo barvy perly. Všechny perlové náušnice procházejí velmi náročnou kontrolou kvality, aby k vám dorazil šperk té nejvyšší jakosti.

Kruhové náušnice s velkými perlami se hodí pro ženy, které mají rády výraznější šperky.

24_1 25 

Kruhové náušnice se středními perlami se hodí i pro každodenní nošení a dají se dobře kombinovat i s dalšími šperky, které běžně nosíte.

20 nausnice-perly-stribrne-zapinani-perlomanie (6) - kopie 21

Pokud nemusíte klasiku, vyrobili jsme stříbrné náušnice kruhy s menšími perlami, které skvěle doladí váš outfit a budou vám slušet.

24 23

 

Proč náušnice kruhy s perlami vedou

Náušnice kruhy s perlami se stanou šperkem, který nebudete chtít sundat. Jsou velmi oblíbené, tak pokud váháte nad dárkem, náušnice kruhy můžeme 100% doporučit. A hlavně je dodáváme s certifikátem pravosti Perlomanie a rovnou zabalené do dárkového balení.

Zpět do obchodu