Oslavte s námi 1. máj. 20% sleva na celý sortiment. Zadejte v košíku kód laska20.

Prsteny z minerálů a perel vám nesmí chybět

Hledáte šperk, který vám nebude překážet, který bez omezení můžete vzít k jakémukoli oblečení? Přesně takové jsou prsteny s minerálními kameny a perlami. Jsou lehounké, na prstě je skoro necítíte. A přesto jsou výrazné tak, že nezůstanou bez povšimnutí.

Minerální prsteny hýří barvami

Milujete barvy? Nebo dáváte přednost šedému spektru? Z široké nabídky minerálních prstenů si vybere každý. Snažili jsme se naši nabídku prstenů na gumičce vytvořit tak, aby si každý vybral ten svůj. V našem e-shopu Perlomanie najdete prsteny z broušených i tromlovaných minerálních kamenů. Prsteny jsou doplněny sladkovodními perlami. Elastické prsteny se tak hodí k jakémukoli oblečení. A to, že je možné je jednoduše kombinovat, je další výhodou

Máte rádi jemnost? Vyberte si jeden prstýnek třeba z měsíčního kamene a máte minimalistický šperk, který přesto zazáří.

Milujete barvy a vrstvení? Udělejte si radost prstenem s granátem a třeba olivínem. Prsteny budou vidět, a přesto je na prstu skoro neucítíte.

DSCN9645

Nejkvalitnější materiály = nejkrásnější minerální prsteny

Prsteny z polodrahokamů a perel vyrábíme z mini broušených i tromlovaných minerálů. Pro ty, kteří dávají přednost eleganci doporučujeme zvolit prsteny z broušených minerálů. Díky brusu prsten více odráží světlo a třpytí se. Na prsteny používáme kameny o velikosti 2 - 3 mm. Tyto drobné kameny na prstu ani neucítíte, a přesto se stanou vaším výrazným doplňkem. Prsteny zdobíme sladkovodní perlou, která celému šperku dodá nádech luxusu.

DSCN9663

Výběr velikosti minerálního prstenu je hračka

Vybírali jste někdy prstýnek a nedařilo se trefit tu správnou velikost? To se vám u prstenů z minerálních kamenů nestane. Prsteny jsou připraveny ve 3 základních velikostech - S, M a L, takže výběr je zcela jednoduchý. Pokud byste si přáli jinou velikost, kontaktujte nás, rádi vám vyjdeme vstříc.

Zpět do obchodu