Doprava za 39 Kč, pro objednávky nad 1500 Kč zcela zdarma.

Nová kolekce minimalistických šperků CRYSTAL

Minimalistické šperky jsou čím dál více oblíbené. Je to hlavně díky tomu, že se dají kombinovat i nosit samostatně. Jejich jemná krása doladí jakékoli oblečení. A upoutají na sebe pozornost, i když vypadají velice jemně. Nová kolekce šperků CRYSTAL přímo z Perlomanie to vše jen dokazuje.

Minimalistické šperky s perlou a broušeným křišťálem

Perlové šperky jsou samy o sobě velmi oblíbené a z módy nevychází. Nová kolekce Crystal je vytvořena jednou sladkovodní oválnou bílou perlou, která je doplněna broušeným křišťálem. Díky tomu vzniká jemný a elegantní šperk. Kolekce je vyrobena ze stříbra nebo zlaceného stříbra a samozřejmostí je jejÍ ruční výroba přímo v srdci Čech.

Ideální kousek pro ty z vás, kteří hledáte šperky s jemným a vkusným vzhledem.

Minimalistické šperky z kolekce Crystal, ruční výroba, Perlomanie

Kolekce Crystal to jsou náramky, náhrdelníky i náušnice

Jemné a elegantní šperky z perel vás rozzáří. Jejich nadčasová krása se hodí k nošení do zaměstnání i do divadla. V kolekce Crystal najdete jak náhrdelníky, tak náramky a doplnit je můžete náušnicemi. Náušnice jsme zvolili jemné, decentní, minimalistické. Vybrat si můžete buď z náušnic kruhů s perlou a křišťálem nebo náušnic pecek s perlou a křišťálem. Obě varianty se hodí k náhrdelníkům i náramkům z této kolekce.

Jemné šperky z kolekce Crystal, šperky s perlou a broušeným křišťálem, Perlomanie

Proč zvolit minimalistický šperk?

Máme pro vás několik důvodů, které vám potvrdí, že minimalistický šperk je to pravé. Ať už si chcete udělat radost, nebo hledáte dárek k Vánocům, k výročí nebo třeba k narozeninám.

  • Elegance a jednoduchost

Jednoduchý a čistý design, který bez problému sladíte s ostatními šperky i s oblečením.

  • Všestrannost

Minimalistické šperky se hodí pro každodenní nošení. A v případě, že rovnou z práce vyrazíte s kamarádkou na skleničku nebo nečekaně do divadla, pak si nemusíte lámat hlavu s tím, jestli se hodí. Protože minimalistické šperky se hodí vždy!

  • Kombinovatelnost

Ideální šperk pro ženy (i muže), kteří rádi vrství.

  • Pohodlí

Minimalistické stříbrné šperky jsou lehké. Nasadíte je a nikdy vám nepřekáží. Jsou lehké jako pírko.

  • Nadčasovost

Minimalistické šperky jen tak z módy nevyjdou. A ty s perlami teprve ne.

  • Kvalita

Šperky z Perlomanie jsou vyrobené ručně. Každý kousek kovu, každá perla i křišťál prochází našima rukama. Tak vzniká šperk, který je precizně zpracovaný.

Zpět do obchodu