Doprava za 0 Kč pro vybrané dopravce a objednávky nad 999 Kč.

Nová kolekce minimalistických šperků CRYSTAL

Minimalistické šperky jsou čím dál více oblíbené. Je to hlavně díky tomu, že se dají kombinovat i nosit samostatně. Jejich jemná krása doladí jakékoli oblečení. A upoutají na sebe pozornost, i když vypadají velice jemně. Nová kolekce šperků CRYSTAL přímo z Perlomanie to vše jen dokazuje.

Minimalistické šperky s perlou a broušeným křišťálem

Perlové šperky jsou samy o sobě velmi oblíbené a z módy nevychází. Nová kolekce Crystal je vytvořena jednou sladkovodní oválnou bílou perlou, která je doplněna broušeným křišťálem. Díky tomu vzniká jemný a elegantní šperk. Kolekce je vyrobena ze stříbra nebo zlaceného stříbra a samozřejmostí je jejÍ ruční výroba přímo v srdci Čech.

Ideální kousek pro ty z vás, kteří hledáte šperky s jemným a vkusným vzhledem.

Minimalistické šperky z kolekce Crystal, ruční výroba, Perlomanie

Kolekce Crystal to jsou náramky, náhrdelníky i náušnice

Jemné a elegantní šperky z perel vás rozzáří. Jejich nadčasová krása se hodí k nošení do zaměstnání i do divadla. V kolekce Crystal najdete jak náhrdelníky, tak náramky a doplnit je můžete náušnicemi. Náušnice jsme zvolili jemné, decentní, minimalistické. Vybrat si můžete buď z náušnic kruhů s perlou a křišťálem nebo náušnic pecek s perlou a křišťálem. Obě varianty se hodí k náhrdelníkům i náramkům z této kolekce.

Jemné šperky z kolekce Crystal, šperky s perlou a broušeným křišťálem, Perlomanie

Proč zvolit minimalistický šperk?

Máme pro vás několik důvodů, které vám potvrdí, že minimalistický šperk je to pravé. Ať už si chcete udělat radost, nebo hledáte dárek k Vánocům, k výročí nebo třeba k narozeninám.

  • Elegance a jednoduchost

Jednoduchý a čistý design, který bez problému sladíte s ostatními šperky i s oblečením.

  • Všestrannost

Minimalistické šperky se hodí pro každodenní nošení. A v případě, že rovnou z práce vyrazíte s kamarádkou na skleničku nebo nečekaně do divadla, pak si nemusíte lámat hlavu s tím, jestli se hodí. Protože minimalistické šperky se hodí vždy!

  • Kombinovatelnost

Ideální šperk pro ženy (i muže), kteří rádi vrství.

  • Pohodlí

Minimalistické stříbrné šperky jsou lehké. Nasadíte je a nikdy vám nepřekáží. Jsou lehké jako pírko.

  • Nadčasovost

Minimalistické šperky jen tak z módy nevyjdou. A ty s perlami teprve ne.

  • Kvalita

Šperky z Perlomanie jsou vyrobené ručně. Každý kousek kovu, každá perla i křišťál prochází našima rukama. Tak vzniká šperk, který je precizně zpracovaný.

Zpět do obchodu